Για την πλοήγηση

header image

ΚλιματισμόςΠολυετής Εμπειρία στο Χώρο του Κλιματισμού & της Θέρμανσης


Klimatismos Mparpagiannis Antonis
Κλιματισμός Μπαρπαγιάννης Αντώνης

Η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης (μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση) εδώ και 10 χρόνια. Σε όλη της την πορεία έχει επιτυχημένα εγκαταστήσει συστήματα κλιματισμού από απλά επίτοιχα κλιματιστικά έως και κεντρικά συστήματα V.R.V. σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

Είτε πρόκειται για την εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας, η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ φροντίζει για τον κατάλληλο σχεδιασμό και εγκατάσταση. Το προσωπικό μας θα ελέγξει τον χώρο σας και θα προβεί στην εγκατάσταση γρήγορα, αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα, ώστε να επωφεληθείτε άμεσα από τα οφέλη του κλιματισμού.


Gree - Συστήματα VRV - VRF

HI-VRV
HI-VRV

Τι είναι το HI-VRV?

Τα τελευταία χρόνια, στο σχεδιασμό των σύγχρονων κτιρίων, όπως ξενοδοχεία, τράπεζες, γραφεία κλπ., κυριαρχεί η χρήση μεγάλων επιφανειών από γυαλί, με αποτέλεσμα την αυξημένη απορρόφηση ηλιακής θερμότητας που μπορεί να αντισταθμιστεί μόνο με την χρήση κλιματιστικών.

Δεν είναι περίεργο, επομένως, που η σημασία των κλιματιστικών έχει ενισχυθεί σημαντικά και θεωρούνται ευρέως απαραίτητος εξοπλισμός των περισσότερων σύγχρονων κτιρίων.

Στην εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ είμαστε περήφανοι επίσης για τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια υπέρυθρη θέρμανση) που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στον χώρο σας για εξοικονόμηση χρημάτων τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Να είστε σίγουροι για την ποιοτική και υπεύθυνη εργασία του προσωπικού μας, καθώς συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες κλιματισμού όπως Toshiba – Carrier, Gree, Toyotomi, Mitsubishi, Daikin και Sendo.

Ό,τι ανάγκες και αν έχετε, μεγάλες ή μικρές, απλές ή πολύπλοκες αισθανθείτε ελεύθεροι να τις εκφράσετε.

Επικοινωνήστε χωρίς δισταγμό μαζί μας για να μελετήσουμε σε πρώτη φάση τη διαρρύθμιση των χώρων σας, να σας συντάξουμε μία εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για:Innova
Innova

Πρόβλεψη καιρού

Πρόβλεψη καιρού